Γενική Συνέλευση o ΣΟΝΦ

0

1SONF1Το ΔΣ του ΣΟΝΦ προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση την Κυριακή 1η Φλεβάρη 2015 στις 6μμ στην έδρα του ΣΟΝΦ σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 6.30 μμ

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

– Οικονομικός απολογισμός 2014
– Προϋπολογισμός 2015
– Διοικητικού και αγωνιστικός απολογισμός 2014
– Προγραμματισμός για το 2015
– Άσκηση Κριτικής

Η παρουσία και η συμβολή των μελών του συλλόγου με γνώμες, παρατηρήσεις και προτάσεις είναι πολύ ουσιαστική βοήθεια στο σύλλογο και την προσπάθειά του.

Όσοι χρειάζεται να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μπορούν να το κάνουν και τη μέρα της γενικής συνέλευσης. Θυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι 40 € και μπορεί να καταβληθεί εφ άπαξ ή τμηματικά, ανάλογα με τη δυνατότητα του καθένα.

Για κάθε θέμα και πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε και στον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ Νίκο Σερετάκη τηλ. 6973310483 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.com

Υπολογίζουμε ότι η Γ.Σ. θα διαρκέσει 1 με 1½ ώρα.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΑντιδράσεις κατά Μενεγάκη λόγω αναφοράς στη μεταμόσχευση οργάνων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.