Έγινε η συνάντηση την Παρασκευή (05/12) ανάμεσα στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και την ΑΕΚ με αφορμή το «Υψομετρικό του γηπέδου»,.

Την ΑΕΚ εκπροσώπήσε ο πρότζεκτ μάνατζερ της κατασκευής του γηπέδου της Ν. Φιλαδέλφειας και διευθύνων σύμβουλος της «Dimand», Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου της ΑΕΚ, Πάνο Παναγιωτίδη.

Από τον δήμο παρών ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Καλαμπόκης, ο σύμβουλος τεχνικών κ. Μπαρούτας και οι διευθυντές των τεχνικών υπηρεσιών.

Μετά την συνάντηση ο Δήμος ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου:

“Ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Γιάννης Καλαμπόκης και ομάδα μηχανικών της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου συναντήθηκε σήμερα 5 Νοεμβρίου με τους τεχνικούς συμβούλους της «Δικέφαλος 1924» που ασχολούνται με την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούσαν την κυκλοφοριακή μελέτη και τη μελέτη υπογειοποίησης της περιοχής. Δόθηκαν αμοιβαίες διευκρινήσεις πάνω στα ζητήματα, που διατυπώθηκαν στην σχετική με το θέμα αλληλογραφία και αναμένονται νέα στοιχεία σε επόμενες συναντήσεις των αρμοδίων.”

Δείτε στο βίντεο-ρεπορτάζ του Fx-news, τις σημαντικότατες δηλώσεις που έκαναν μετά την λήξη της συνάντησης, ο κ. Ανδριόπουλος (ΑΕΚ) και ο κ. Καλαμπόκης (Δήμος Φ.Χ.):

Προηγούμενο άρθρο“Ξαφνική” Κατάληψη στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας!
Επόμενο άρθροΆρης Βασιλόπουλος για Γήπεδο, προσφυγή, Άλσος και όχι μόνο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.