Οι δυνάμεις στη φύση διέπονται από νόμους αρμονίας, αντιστοιχίας και αναλογίας. Κάποιος άνθρωπος που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του, ακόμα κι όταν δεν έχει πόρους, θα ντύνεται κομψά και η οικία του θα είναι καθαρή και διευθετημένη. Κατ’ αντιστοιχίαν, κάποιος που δεν έχει καλλιέργεια, τρόπους και είναι παντελώς ανάγωγος δεν θα μπορεί να κρύβει τα ελαττώματά του με τα πλούτη.

Οποιος στα προσωπικά ζητήματά του συμπεριφέρεται ως έκλυτος, διεφθαρμένος και φαύλος τότε αυτές οι ιδιότητές του θα γίνονται αντιληπτές και στις δημόσιες υποθέσεις του. Οι άνθρωποι είναι ενιαίες προσωπικότητες και δεν έχουν «στεγανά» σαν τα πλοία. Η αρετή και η κακία διαχέονται σ’ όλες τις εκδηλώσεις τους…”

Σας θυμίζει κάτι;;;

*Η φωτογραφία είναι από το Broadway NY και το musical “Wicked”(αχρείοι).

 

Προηγούμενο άρθροH Βάσω Αγαγιώτου καταδικάζει
Επόμενο άρθροΟριστικό! Συνάντηση δήμου – ΑΕΚ για το γήπεδο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.