ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 8 νεκροί και 40 αγνοούμενοι στο Norman Atlantic…

0

8798179Σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τον αριθμό των θυμάτων του πλοίου Norman Atlantic και κάνουν λόγο για 8 νεκρούς, προς το παρόν. Λίγο μετά τις 16.30 η ιταλική ακτοφυλακή, μέσω Twitter, επιβεβαίωσε, πως βρέθηκαν άλλες δύο σοροί, μέσα στο κουφάρι του πλοίου, ενώ ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 αγνοούμενους επιβάτες.

Σημειώνεται ότι χθες τραυματίστηκε θανάσιμα ο επιβάτης του Norman Atlantic Γιώργος Δούλης, ενώ σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που υπήρχαν για τέσσερις νεκρούς ακόμη (ξεκίνησαν από τη μαρτυρία ενός Τούρκου επιβάτη που υποστήριζε ότι είδε τέσσερις νεκρούς με τα μάτια του). Δυστυχώς, νωρίς το απόγευμα επιβεβαιώθηκε από την ιταλική ακτοφυλακή και η φήμη που κυκλοφορούσε για την εύρεση δυο νεκρών ακόμη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους επτά. Σύμφωνα με την Il Fatto Quotidiano πρόκειται για έξι άνδρες και μια γυναίκα. Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά τους ή την εθνικότητά τους, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά (με εξαίρεση τον Γιώργο Δούλη τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες).

Σύμφωνα με την ιταλική ακτοφυλακή η εκκένωση του πλοίου ολοκληρώθηκε και τώρα γίνεται η διασταύρωση της λίστας των ονομάτων των επιβαινόντων με τους ανθρώπους που έχουν διασωθεί ώστε να εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός των αγνοουμένων.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση για Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη (30/12)
Επόμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φ.: Φωτορεπορτάζ από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.