Τους γονείς του Νίκου Ρωμανού θα συναντήσει ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα

0

image

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ρωμανού Φραγκίσκος Ραγκούσης επικοινώνησε σήμερα με το γραφείο του πρωθυπουργού και μετέφερε το αίτημα των γονιών του κρατούμενου να συναντηθούν με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο πρωθυπουργός δέχτηκε να τους συναντήσει αυτή τη Δευτέρα στις 11 π.μ. στο γραφείο του.
Την ίδια ώρα στη Βουλή έχει κατατεθεί η τροπολογία του υπουργείου δικαιοσύνης με την οποία θα μπορέσει να ξεπεραστεί ο σκόπελος που αφορά σε άτομα με την διπλή ιδιότητα του κρατούμενου και του υπόδικου.
Θυμίζουμε πως οι γονείς Ρωμανού έχουν στείλει επιστολή πριν από δύο μέρες με την οποία κατηγορούν τον κ. Αθανασίου για την ολιγωρία στο θέμα της εξεύρεσης λύσης στην υπόθεση του παιδιού τους.

News247.gr

Προηγούμενο άρθροΠαιδικό εργαστήρι Στρούγκας: Οι ομοιότητές μας μάς ενώνουν και οι ιδιαιτερότητες μας μάς κάνουν μοναδικούς!
Επόμενο άρθροΔολοφονήθηκε ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.