Συναντήθηκαν “ιγκόγνιτο” Βασιλόπουλος – Ανατολιωτάκης

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

vasilopoylos-anatoliotakhsΣυνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Συνάντηση του Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου και του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Πάνου με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Ανατολιωτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, για θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά στα τμήματα της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα δώσει άμεσα λύση στο θέμα της στέγασης του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της Α.Ε.Κ, καθώς και ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στέγαση του τμήματος χάντμπολ της Α.Ε.Κ.

Τέλος, έγινε συζήτηση για το οξύτατο πρόβλημα της στέγασης των τμημάτων της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ και ο Δήμος εξέφρασε τη διάθεση και τη βούληση να βοηθήσει στο να βρεθεί μόνιμη λύση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προηγούμενο άρθροΔεν υπάρχει ραντεβού Δήμου Φ.Χ. – ΑΕΚ τη Τετάρτη (16/12) για το γήπεδο
Επόμενο άρθροΑνω Πατήσια: Ηλικιωμένη αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.