Συνάντηση Δήμου – ΑΕΚ για το γήπεδο;;;

0

gipedo-aek-590x320Σύμφωνα με το aek-live, φαίνεται πως τελικά θα γίνει – και σύντομα – συνάντηση ανάμεσα στη «Δικέφαλος 1924″ και τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για την υψομετρική μελέτη της Αγιάς Σοφιάς.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της «Δικέφαλος 1924″ επικοινώνησαν με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Καλαμπόκη (υπεύθυνο Τεχνικών Υπηρεσιών) και περιμένουν την τελική ειδοποίηση για τη συνάντηση.

Η ΑΕΚ, που έχει στα χέρια της όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, θέλησε την απευθείας επαφή, από το να συνεχιστεί η…ανταλλαγή εγγράφων,που από ότι φαίνεται μόνο…παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις δημιουργεί.

Στην ΑΕΚ πάντως έχουν…πετάξει την μπάλα στο δήμο, ο οποίος φέρεται να συμφωνεί με τη συνάντηση, και περιμένουν να τους ορίσει συγκεκριιμένη ημέρα και ώρα για το…ραντεβού, ώστε να..ξεκολλήσει επιτέλους αυτό το θέμα.

Προηγούμενο άρθροΤα ΝΕΑ της ΦΕΑ
Επόμενο άρθροΔεκεμβριανά 1944 – “Η μαύρη σελίδα” – κινδύνευσε η Ακρόπολη! (Σπάνιες φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.