Ο Αποστόλος Κόντος καταδικάζει τα επεισόδια στο ΔΣ

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

image

 Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Ζούμε Μαζί”, Απόστολος  Κόντος  και οι συνεργάτες του εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τα απαράδεκτα και πρωτοφανή γεγονότα, που συνέβησαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου και τα καταδικάζουν απερίφραστα. Τέτοια επεισόδια τραυματίζουν βάναυσα τη Δημοκρατία, προσβάλλουν τον πολιτισμό και τα ήθη της πόλης και θέτουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας. 

   Με την ευχή να επικρατήσει στο εξής η σύνεση και ο σεβασμός στις αρχές της Δημοκρατίας από κάθε κατεύθυνση, δεσμευόμαστε να αγωνιζόμαστε με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσο εναντίον οποιασδήποτε απειλής κατά της ελευθερίας του λόγου και του γόνιμου διαλόγου.

Προηγούμενο άρθροΗ ΠΑΕ ΑΕΚ Καταδικάζει τα επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο
Επόμενο άρθροΕορταστικό Ανοικτό Τουρνουά Σ.Ο.Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.