Ο Αλέξης Κωστούρος 1ος Νικητής στο Τουρνουά «Φθινόπωρο 2014»

0

65456174Ο Αλέξης Κωστούρος, , με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες, αναδείχθηκε πρώτος νικητής στο τουρνουά «Φθινόπωρο 2014» που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου. Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής είχαν σκακιστές/στριες του Σ.Ο.Ν.Φ. με διεθνή βαθμό αξιολόγησης πάνω από 1700, καθώς και σκακιστές/στριες ομόρων συλλόγων με διεθνή βαθμό αξιολόγησης πάνω από 1800.

Στη δεύτερη θέση ισοβάθμισαν οι Λουκάς Κονιστής (πρώτος παίκτης του ΣΟΝΦ), Zbigniew Sienczewski (POL), Κωνσταντίνος Κεσόγλου, και Βασίλης Κωστόπουλος με 4,5 βαθμούς. Πολύ αξιόλογη επανεμφάνιση έκανε, μετά από 2 χρόνια σχεδόν αναγκαστικής αγωνιστικής απραξίας λόγω εξετάσεων, ο νεαρός παίκτη του ΣΟΝΦ Νικόλας Δημητριάδης, με 3 στα 7 και απόδοση σχεδόν 300 μονάδες πάνω από το ΕΛΟ του.

Προηγούμενο άρθροΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ Christmas Litter Less BAZAAR
Επόμενο άρθροΣφαγή μαθητών και ομηρία σε σχολείο του Πακιστάν (videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.