Ουρές ταλαιπωρίας…

0

111Τεράστιες ουρές σχηματίζονται από τα ξημερώματα στις τράπεζες με χιλιάδες συνταξιούχους να περιμένουν να πάρουν τις συντάξεις του Δημοσίου, του ΝΑΤ και του ΙΚΑ για τον Ιανουάριο που δίνονται από σήμερα λόγω των εορτών.

Πολύς κόσμος μάλιστα έσπευσε σε αυτά από τα χαράματα για να λάβει καλύτερη σειρά προτεραιότητα ενώ σύμφωνα με τους περισσότερους η σύνταξη θα χρησιμοποιηθεί ως επί τω πλείστον στα τέλη κυκλοφορίας, στην 4η δόση του ΕΝΦΙΑ αλλά και σε μικρά δώρα για τις γιορτές.

Στα γκισέ των τραπεζών θα πρέπει να βρεθούν και όσοι θέλουν να ρυθμίσουν τις δόσεις τους για την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία ενώ η επόμενη πληρωμή σύνταξης θα γίνει σε 40 ημέρες.

Όλες οι συντάξεις του Ιανουαρίου σε όλους τους φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης ξεκίνησαν να καταβάλλονται στις 19 του μηνός και η καταβολή τους ολοκληρώνεται σήμερα μετά από απόφαση του υπουργείου Εργασίας.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΥπάλληλος Δήμου εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες
Επόμενο άρθροΑπιαστο το 180…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.