«Οι ευθύνες για την καθυστέρηση του γηπέδου είναι της ΑΕΚ»

0

VASILOPOYLOY-FX-NEWS-690x447Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος άφησε αιχμές προς την ΑΕΚ για προσπάθεια φίμωσης των πολιτών που είναι αντίθετοι με την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας και κατηγόρησε την Ένωση για τις όποιες καθυστερήσεις υπάρχουν.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ.Βασιλόπουλος μίλησε για κλίμα τρομοκρατίας, καταπάτηση της δημοκρατίας και ξεκαθάρισε πως ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για τις καθυστερήσεις στην ανέγερση του γηπέδου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε

«Το κλίμα που εισπράττουμε είναι ότι ‘προσέξτε, θα έρθει και η σειρά σας. Μην τολμήσει κανείς άλλος να προσφύγει, θα βρει απέναντί του την Μαφία’. Γιατί περί αυτού πρόκειται, οι ενέργειες αυτές προέρχονται από συγκεκριμένα κέντρα, οι ενέργειες αυτές με έναν τρόπο είχαν προαναγγελθεί με την δημοσιοποίηση των ονομάτων των ’17’ που προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και είναι αδιανόητο να ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, η οποία μάλλον θέλει να λέγεται δημοκρατική που πολίτες προσφεύγουν στην δικαιοσύνη και αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο. Επιχειρείται να καλλιεργηθεί ένα κλίμα φόβου, αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος και των φυλλαδίων που μοιράστηκαν σε σπίτια των ‘17’ και η επίθεση η οποία έγινε σε συγκεκριμένο άτομο το οποίο προσέφυγε. Και ο στόχος φυσικά είναι να κλείσουν στόματα και να μην εκφραστούν απόψεις. Θέλω να ξέρετε όμως πως αυτό είναι η μία πλευρά, υπάρχει και η πλειοψηφία των πολιτών, οι οποίοι δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φιμωθούν, το ίδιο ισχύει και με την δημοτική αρχή», τόνισε και συμπλήρωσε «Ο κόσμος αγωνιά κυρίως για τα καθημερινά του προβλήματα, για τα μεροκάματα, το κοινωνικό παντοπωλείο, τους παιδικούς σταθμούς, η μεγάλη αγωνία των ανθρώπων είναι τα αντιπλημμυρικά έργα. Άρα υπάρχουν ζητήματα της καθημερινότητας. Αν με ρωτούσατε πόσο ψηλά είναι στην ατζέντα το ζήτημα του γηπέδου: Υπάρχει διπλή ατζέντα, η μία είναι η εικόνα που διαμορφώνουν τα media έξω από την Νέα Φιλαδέλφεια που θεωρούν ότι ο δήμαρχος της πόλης αλλά και όλοι οι πολίτες ασχολούνται με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, την ίδια στιγμή όμως υπάρχει και μια άλλη εικόνα της πραγματικότητας που αφορά τα σχολεία και τα άλλα ζητήματα».

Πάντως στο τέλος είπε ξανά ότι είναι υπέρ του γηπέδου στη Ν.Φιλαδέλφεια

«Αυτό που έχει φύγει εντελώς από την δημόσια συζήτηση είναι το θέμα του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο με το νόμο του καλοκαιριού έχει φύγει από τον δήμο έχει περάσει σε ένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και αυτό εντέχνως το έχουν εξαφανίσει από την δημόσια συζήτηση δήμος έχει δηλώσει και προεκλογικά ότι θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της πόλης άρα και το Άλσος με κάθε νόμιμο και νομικό τρόπο, από κει και πέρα δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Αλλά είναι σίγουρο ότι ο δήμος θα κινηθεί και η νέα δημοτική αρχή με βάση τις προεκλογικές της θέσεις και δεσμεύσεις, δηλαδή ναι στην υπεράσπιση του Άλσους της πόλης μας, ναι και στο γήπεδο της ΑΕΚ, με προϋπόθεση ότι αυτό γίνεται χωρίς να αρθεί ο δασικός χαρακτήρας κανενός τμήματος του Άλσους. Υπάρχει ένα κλίμα που έχει δημιουργηθεί ότι όλα είναι έτοιμα για το γήπεδο της ΑΕΚ και αυτό το οποίο λείπει μόνο από τον φάκελο για την αδειοδότηση – που την αδειοδότηση την δίνει υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ – ότι ο δήμος δεν δίνει την έγκριση για την υψομετρική μελέτη. Είχαν ζητηθεί κάποια έγγραφα από την τεχνική υπηρεσία προκειμένου να προσκομιστούν για να εγκριθεί η μελέτη. Έχουν περάσει μήνες, δεν έχει δοθεί τίποτα, έγινε μια συνάντηση, δόθηκαν διευκρινήσεις και από κει και πέρα υπήρξε η θέση ότι θα δοθούν σύντομα τα έγγραφα. Περιμένουμε, αλλά σίγουρα αυτό που κυκλοφορεί ότι ο δήμος δεν δίνει μια νόμιμη έγκριση, αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει», ανέφερε.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθρο“ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”: Μίνι τουρνουά & συλλογή τροφίμων για το κοινονικό παντοπωλείο
Επόμενο άρθροΤο κανάλι του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας στο Youtube
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.