Άγιο είχαν… τόσο ο ιδιοκτήτης Φυτωρίου  -που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Πίνδου & Ρήγα Φεραίου απέναντι από το Νεκροταφείο (συνέχεια η Φιλαδελφείας)- όσο και οι επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου, την Παρασκευή το απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, ΙΧ με κατεύθυνση προς Μενίδι, ξέφυγε από την πορεία του πάνω στη στροφή πριν την ευθεία του νεκροταφείου, ανέβηκε πάνω στο μικρό δημοτικό πάρκο που βρίσκεται δεξιά και “προσγειώθηκε” μέσα στο φυτώριο, όπως βλέπεται και στο φωτορεπορτάζ του Fx!!!

Ευτυχώς το ζευγάρι που ήταν στο αυτοκίνητο δεν χτύπησε. Επίσης δεν ήταν κανείς από το φυτώριο στο σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο…

Ο ιδιοκτήτης του φυτωρίου Σάκης Δεληγιάννης, μας είπε ότι το φαινόμενο είναι συχνό(!), και ότι κάθε χρόνο “προσγειώνονται” αυτοκίνητα στο φυτώριο!!! Η στροφή είναι “ανάποδη”, πλαϊνές μπάρες δεν υπάρχουν και στην αρχή της στροφής υπάρχει νησίδα χωρίς νυχτερινή σήμανση, με αποτέλεσμα την νύχτα και ιδιαίτερα με βροχή να μην διακρίνεται από τους οδηγούς…

Δείτε το φωτορεπορταζ του Fx:

 

Προηγούμενο άρθροΟριστικό! Συνάντηση δήμου – ΑΕΚ για το γήπεδο…
Επόμενο άρθροΤοποθέτηση του Νίκου Παπανικολάου για το Γήπεδο της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.