Θρήνος στη Νέα Φιλαδέλφεια! Νεκρό Ζευγάρι σε τροχαίο στην Εθνική οδό (photos)

0

Ζευγάρι από τη Νέα Φιλαδέλφεια έχασε τη ζωή του σε πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης με τη βιομηχανική περιοχή Πατρών, την περασμένη Παρασκευή (26/12). Ο άντρας ήταν 59 ετών και η σύζυγος του 51.

Τραγική ειρωνεία;;; Το ζευγάρι επέστρεφε από την περιοχή του Πύργου όπου είχε πάει για την κηδεία του πατέρα τής 51χρονης…  Οι άτυχοι συμπολίτες μας ήταν, ο Γιάννης και η Ευαγγελία Ματσούκα, από τις παλαιότερες οικογένειες της Νέας Φιλαδέλφειας και ιδιαίτερα αγαπητοί. Η κηδεία τους θα γίνει την Δευτέρα 29/12 στις 4.00μμ στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Φωτογραφίες thebest.gr

 

Προηγούμενο άρθροAirAsia: Η νύχτα “σταμάτησε” τις έρευνες για το εξαφανισμένο αεροπλάνο
Επόμενο άρθροΑναβολή συνάντησης Δήμου – ΑΕΚ & Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.