Η Βάσω Αγαγιώτου καταδικάζει τα επεισόδια στο ΔΣ

1

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

mprosta-vaso-agagiotoy-23.01.2013 (21)Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση και αποδοκιμασία μας για τα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/12/2014.
Οι επιθέσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με αθλητικά θέματα, και είναι σκόπιμες ενέργειες με στόχο να φιμωθούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της πόλης και να ακυρωθούν οι δημοκρατικοί θεσμοί της.
Πιστεύουμε ότι όλες οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο τα κόμματα και οι φορείς της πόλης, πρέπει να άρθουν στο ύψος των περιστάσεων και με υπευθυνότητα να φράξουν το δρόμο σε αυτές τις πρακτικές. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να χρησιμοποιούν αυτές τις ομάδες για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν και για κανέναν λόγο να μετατρέψει την Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα σε ζούγκλα…

Για το ΜΠΡΟΣΤΑ
Βάσω Αγαγιώτου

Προηγούμενο άρθροΕυχές από τους Εθελοντές Π.Π.
Επόμενο άρθρο100 χρόνια από την ανακωχή των Χριστουγέννων! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.