Εγινε η συνάντηση πατέρα Ρωμανού με Σαμαρά (video)

0

23452345234234Χωρίς δέσμευση από τον πρωθυπουργό ότι θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του πατέρα και του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Ρωμανός, έξω από το Μαξίμου.

Ο κ Ρωμανός ανέφερε πως “από ανθρώπινης πλευράς και μιλώντας σαν πατέρας” ζητεί από την πολιτεία να κάνει δεκτό το αίτημα του παιδιού του.

“Το παιδί μου θα συνεχίσει και γνωρίζω πως ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ξέρει που βρίσκεται το δίκαιο” τόνισε. Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του δήλωσε ότι βρίσκεται σε κρίσιμη φάση και ότι οι μέρες που περνούν αυξάνουν την πιθανότητα ενός θανάτου.

Ο πατέρας εμφανίστηκε συγκροτημένος και ψύχραιμος στις δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους και το μόνο σημείο που φανέρωσε συγκίνηση ήταν η παύση που έκανε πριν αναφερθεί στο ενδεχόμενο να επέλθει το μοιραίο.

Οι δηλώσεις στο star:

https://www.youtube.com/watch?v=_goTVIiPP-s

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΕλαφρώς αυξημένος ο προϋπολογισμός για τους Δήμους
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα των αγώνων του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.