Δολοφονήθηκε ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας;

0

image

O Μένης Κουμανταρέας, 83 ετών, βρέθηκε με μώλωπες στο πρόσωπο, στο διαμέρισμά του στην οδό Ζακύνθου 3 στην Κυψέλη, στον τέταρτο όροφο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αν και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα, το σπίτι είναι αναστατωμένο και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το κίνητρο να ήταν η ληστεία. Τα αίτια θανάτου θα
προσδιοριστούν τη Δευτέρα όταν και θα γίνει η νεκροτομή. Το διαμέρισμά του δείχνει πάντως επιλεκτικά ψαγμένο από τους δράστες και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο θάνατος επήλθε στις 01:00 τα ξημερώματα.

Οι αρχές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε έναν άγνωστο με τον οποίο φέρεται να είχε σύντομη συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής ο συγγραφέας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ο 83χρονος ήταν σε κατάστημα με φίλο του, στον οποίο ανέφερε ότι θα πάει στο σπίτι του για πέντε λεπτά, γιατί είχε μία δουλειά. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είχε συνάντηση με κάποιο πρόσωπο, το οποίο τον σκότωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χτυπήματα στο πρόσωπο δεν εκτιμάται ότι στοίχισαν τη ζωή του συγγραφέα και έτσι εκτιμάται πως είτε ο δράστης του προκάλεσε ασφυξία με ένα μαξιλάρι που βρέθηκε δίπλα στο θύμα, είτε ότι τον Κουμανταρέα πρόδωσε η καρδιά του, εξαιτίας της επίθεσης.

Iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΔολοφονήθηκε ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας;
Επόμενο άρθροΒίντεο: 1ο Δημοτικό Ν.Φ.(Σπαθάρη) – “Μνήμες μέσα στα Συντρίμμια” – Τελειώνει το μαρτύριο;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.