“Διαδρομές”

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

pageΜια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν όσοι παρακολούθησαν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο χώρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. τη λογοτεχνική εκδήλωση με τίτλο “”Διαδρομές”. Οι διακεκριμένοι ποιητές μας Τίτος Πατρίκιος και Πάνος Σταθόγιαννης συνομιλώντας μεταξύ τους δημιούργησαν μια ατμοσφαιρική βραδιά που κατέληξε σε μια εκ βαθέων συζήτηση με το κοινό.
Οι δύο ποιητές διάβασαν ποιήματα και πεζά κείμενά τους θέλοντας να μεταφέρουν το παρηγορητικό μήνυμα της ποίησης που χτίζει γέφυρες.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Δήμο μας και είναι η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για το 2015.

Προηγούμενο άρθρο136 νεκροί, οι περισσότεροι μαθητές, από την επίθεση των Ταλιμπάν σε σχολείο του Πακιστάν!(photos-videos)
Επόμενο άρθρο“Αναζητώντας τον El Greco”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.