Για 5η μέρα υπό Κατάληψη το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας

0

???????????????????????????????Συνεχίζεται για 5η μέρα η κατάληψη του Δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας. Η κατάληψη ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι (5/12). Οι λόγοι της Κατάληψης, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπάρχει στο blog του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου Στρούγκα είναι:

“KATAΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ….
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ΑΠΟ 10/11 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ Γ.ΜΙΧΑΙΛΗΔΗ 17/11 Δ.ΠΟΛΙΤΗ Α.Δ ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ 1/12

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ”

Την Δευτέρα το απόγευμα ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος κάλεσε την αντιπολίτευση σε σύσκεψη για το θέμα της Κατάληψης του Δημαρχείου. Στη σύσκεψη πήραν μέρος από την αντιπολίτευση, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Γιώργος Αράπογλου, η Βάσω Αγαγιώτου και ο Μιχάλης Κουτσάκης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφόρηση για το πόσο θα διαρκέσει η κατάληψη.

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση με γκαζάκια στο δημαρχείο Καισαριανής
Επόμενο άρθροReuters: “Πιθανή η συγκέντρωση των 180”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.