Γήπεδο ΑΕΚ: Υπάρχει θέμα ακύρωσης της προσφυγής των 17 στο ΣτΕ;;;

0

ghpedo-aek-synvoylio-ths-epikrateias1Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aek-live.gr, νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι η προσφυγή των 17 στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν θα συζητηθεί καν υπό τις παρούσες συνθήκες. Και αυτό οφείλεται στα “ψευδή στοιχεία” (μένει να αποδειχτεί) που έδωσαν οι 2 από τους 17 προσφεύγοντες…

Η προσφυγή είναι συνολική και όχι ατομική και ενδεχομένως να θεωρηθεί συνολικά άκυρη λόγω της κατάθεσης ψευδών στοιχείων για τις διευθύνσεις των 2 εκ των 17…

Δεν μπορεί οι ίδιοι να μην ξέρουν την κατοικία τους. Το μόνο που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα είναι όντως να πιστοποιήσουν οι 2 από τους 17 ότι οι διευθύνσεις που έδωσαν έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα… Είναι δηλαδή διευθύνσεις που δηλώνουν ως δευτερεύουσες για κάποιο λόγο που εκείνοι γνωρίζουν.

Προηγούμενο άρθροΤέσσερις νεκροί από την κακοκαιρία – Ραγδαία επιδείνωση του καιρού
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Τέλος Κατάληψης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.