Γήπεδο ΑΕΚ – Προσφυγή: “Στοχοποίησαν” λάθος άτομα λόγω…

0

Στο στόχαστρο αγανακτισμένων οπαδών της ΑΕΚ έχουν βρεθεί εν αγνοία τους πολίτες και επιχειρηματίες σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Ιωνία λόγω της υπόθεσης με την προσφυγή των 17 πολιτών στο ΣτΕ για την ακύρωση του νόμου που προβλέπει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του xtypos.gr.  Και συνεχίζει:

Όπως διαπιστώθηκε κάποιοι από τους 17 πολίτες έχουν δηλώσει ψεύτικες διευθύνσεις στις οποίες δεν μένουν οι ίδιοι αλλά έχουν γίνει γνωστές στους οπαδούς της ΑΕΚ μετά τη δημοσιοποίησή τους (σ.σ. μαζί με τα ονόματα των προσφυγόντων) στο διαδίκτυο.

Και το αποτέλεσμα είναι να εμπλέκονται άτομα που ζουν ή εργάζονται στα εν λόγω κτίρια.
Αυτό συμβαίνει (και) στο κτίριο που στεγάζεται η εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ στην οδό Αγνώστων Ηρώων 101 στη Νέα Ιωνία. Η ανωτέρω διεύθυνση έχει δηλωθεί από κάποιον από τους 17 ο οποίος ούτε μένει αλλά ούτε και εργάζεται εκεί όπου στεγάζονται επιχειρήσεις. Το αποτέλεσμα είναι άγνωστοι που τιτλοφορούνται ως “Κίτρινοι Μαχητές” να έχουν αφήσει απειλητικά σημειώματα και στο εν λόγω κτίριο όπου κανείς δεν έχει προσφύγει κατά του γηπέδου!

Παρακάτω παραθέτουμε επιστολή που συνυπογράφεται από τους ενοίκους, συμπεριλαμβανομένου και του Χτύπου, με την οποία γνωστοποιείται στην ΑΕΚ αλλά και στους φίλους της το παραπάνω γεγονός.

epistoli_aek1

ΠΗΓΗxtypos.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Αρης Βασιλόπουλος καταγγέλει τον Γιώργο Τράγκα!
Επόμενο άρθροΤο Γιορτινό πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.