Την περασμένη Παρασκευή (28/11/2014) σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Ωρα για Σπορ”, παρουσιάζεται έγγραφο της εταιρίας Dimand που έχει αναλάβει το project κατασκευής του γηπέδου το οποίο “αποδεικνύει πως η ΑΕΚ μέσω του πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου, Δημήτρη Ανδριόπουλου, έχει ζητήσει από τις 11 Νοεμβρίου συνάντηση με το Δήμο «… με σκοπό την παρουσίαση εκ μέρους μας της μελέτης και την παροχή σχετικών διευκρινίσεων». Μάλιστα ουσιαστικά κατηγόρησε την πλευρά της ΑΕΚ πως το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα για την υψομετρική μελέτη του γηπέδου.” και ότι “η απάντηση στο τελευταίο έρχεται με το παρακάτω έγγραφο:”

64564564

Σήμερα Τρίτη (2/12/2014) ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με ανακοίνωση που μας έστειλε με τίτλο “Διευκρινίσεις για το έγγραφο της εταιρίας Dimand” και με τα παρακάτω έγγραφα, επαντά στη Dimand:

Την Παρασκευή δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρία DIMAND ΑΕ ένα έγγραφο, το οποίο υποτίθεται ότι «διαψεύδει» το Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο και τους ισχυρισμούς του ότι η εταιρία Δικέφαλος ΑΕ δεν έχει καταθέσει ακόμη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης. Η πραγματικότητα είναι ότι ένα μήνα μετά από την απάντηση των Τεχνικών Υπηρεσιών στην αίτηση της Δικέφαλος ΑΕ, κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα δεν έχουν κατατεθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, όπως επισημαίνεται και στο υπ. αρ. πρωτ.20821/2014 έγγραφο των Τεχνικών Υπηρεσιών.

DFX-DIMAND1DFX-DIMAND2DFX-DIMAND3DFX-DIMAND4DFX-DIMAND5

Προηγούμενο άρθροΗ εκδήλωση του συλλόγου Γονέων & Φίλων ΑμΕΑ (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος Λαικός Αγώνας Δρόμου σε Ανώμαλο Εδαφος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.