Ασκήσεις σεισμού από τους Εθελοντες Π.Π.Ν.Φ.

0

40646465Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ πραγματοποίησαν, το πρωί της Τρίτης 11/12, άσκηση εκκένωσης στον Παιδικό Σταθμό ΚΑΡΑΜΕΛΑ, μετά από αίτημα της Δ/ντριας κας Αθηνάς Κλάδη.
Πριν από την άσκηση δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες στα παιδάκια και στις νηπιαγωγούς, οι οποίες τηρήθηκαν απαρέγκλιτα από όλους. Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, σε ρόλο παρατηρητών στα σημεία του Σχολείου που έπρεπε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, επέβλεψαν την εκκένωση και τη μετάβαση των παιδιών με ασφάλεια στον προκαθορισμένο χώρο καταφυγής απ’ όπου, σε πραγματικές συνθήκες σεισμού, θα τα παραλάβουν οι γονείς τους. Το σχολείο, μετά την αξιολόγηση της άσκησης από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ κατά τα πρότυπα του ΟΑΣΠ, θα λάβει ολοκληρωμένη μελέτη με παρατηρήσεις και τυχόν διορθωτικές ενέργειες.

Προηγούμενο άρθροΜακελειό στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από πυροβολισμούς
Επόμενο άρθροΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ Christmas Litter Less BAZAAR
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.