Έμεινε από βενζίνη προπονητής της ΑΕΚ…

0

elguetaΚωμικοτραγικές καταστάσεις στο βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, με τον προπονητή της ομάδας, Χόρχε Ελγκέτα να μένει -κυριολεκτικά- από βενζίνη καθ’ οδόν για τη Γλυφάδα, λίγη ώρα πριν τον αγώνα του Σαββάτου (29/11) με το Φοίνικα Σύρου.
Το βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ βρίσκεται σε δυσχερή θέση, καθώς τα οικονομικά προβλήματα έχουν “πνίξει” το τμήμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται απίστευτα περιστατικά.

Ένα τέτοιο έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της “Ένωσης” με το Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Γλυφάδας, με πρωταγωνιστή τον προπονητή της ομάδας, Χόρχε Ελγκέτα.

Ο Αργεντινός… έμεινε από βενζίνη καθ’ οδόν για το γήπεδο, ενώ δεν είχε χρήματα ούτε για ταξί. Μετά από αρκετή ώρα κι αφού ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έλαβε 50 ευρώ με σκοπό να προλάβει τον αγώνα της ομάδας.

Το συγκεκριμένο συμβάν φαίνεται πως “ξεχείλισε” το ποτήρι της… υπομονής του Ελγκέτα, ο οποίος πήρε απόφαση να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην “Ένωση”.

“Άλλη ομάδα έφτιαξα, άλλη ομάδα παίζει, οι παίκτες δεν προπονούνται γιατί δεν έχουν να φάνε και ο κόσμος στρέφεται εναντίον μας. Είναι παράλογο. Μακάρι να βοηθήσει η αποχώρησή μου, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε για το εισιτήριό μου και τη βίζα μου”, φέρεται να είπε ο Αργεντινός προπονητής σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ.

Σε σημερινό (1/12) έκτακτο συμβούλιο αναμένεται να αποφασιστεί η “επόμενη ημέρα” στην ομάδα, με τους Νίκο Νεόφυτο και Άκη Φλαούνα να είναι τα πρώτα ονόματα που ακούγονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Χόρχε Ελγκέτα.

ΠΗΓΗcontra.gr
Προηγούμενο άρθροΔημοτικές εκλογές: Στο ΚΚΕ ο δήμος Καισαριανής!
Επόμενο άρθρο5 ασημένια ο Ιωνικός – ΟΛΑ τα νέα του Ιστορικού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.