Έκτακτο Δελτίο: Νέα επιδείνωση του καιρού

0

Kataigida-5701Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), τη Στερεά (κυρίως την κεντρική και ανατολική, της Αττικής συμπεριλαμβανομένης), την Εύβοια και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.

Την Πέμπτη τα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα συνεχιστούν και το απόγευμα θα ενταθούν περαιτέρω στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια χώρα και βαθμιαία θα ασθενήσουν.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΈληξε η κατάληψη του Δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροNέο πρόγραμμα voucher για 7.000 πτυχιούχους ανέργους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.