Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββάτο 22/11 το απόγευμα (7.00μμ) φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στον χώρο του οικοπέδου του γηπέδου και πορεία στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Από το ρεπορτάζ του Fx προέκυψε ότι η συγκέντρωση δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ιστοσελίδα του 56+51265+συνδέσμου οπαδών της original21. Υπάρχει όμως ανακοίνωση για rock n’ roll πάρτι στο club της, στη Νέα Φιλαδέλφεια (αφίσα).

Η αστυνομία πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και το Σαββάτο το απόγευμα θα υπάρχουν αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ στη πόλη.

Ελπίζουμε τα πάντα να εξελιχθούν ομαλά (σε περίπτωση που γίνει), αν και η μέρα και ώρα που επιλέχτηκε η συγκέντρωση (Σαββάτο 7.00μμ) είναι δύσκολη… Οικογένειες & δημότες θα κάνουν την καθιερωμένη σαββατιάτικη βόλτα τους, οι καφετέριες θα είναι γεμάτες, απλός κόσμος θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης… και σε περίπτωση που κάτι… δεν πάει καλά, το αντίκτυπο θα είναι τεράστιο

*κεντρική φωτογραφία⇒aek24hours

 

 

Προηγούμενο άρθροΣκληρό ροκ με Ηπειρώτικο κλαρίνο & 2.000 πιτσιρικάδες να χτυπιούνται! (video)
Επόμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια: Τη βρήκαν νεκρή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.