Προσπάθησε να κάψει ζωντανή τη σύζυγό του -Την έλουσε με…

0

fotiaΜε εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα σε ποσοστό 30% νοσηλεύεται μία 47χρονη γυναίκα μετά την προσπάθεια του συζύγου της να την κάψει ζωντανή για λόγους αντιζηλίας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 56χρονος άνδρας το βράδυ της Κυριακής περιέλουσε τη σύζυγό του με δύο μπουκάλια οινόπνευμα και μπροστά στα μάτια των τριών τους παιδιών της έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα σε ποσοστό 30%. Ο σύζυγος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ολα ξεκίνησαν στις 23.30 τη νύχτα σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, όταν το ζευγάρι, που είναι σε διάσταση, άρχισε να μαλώνει μπροστά στα τρία του παιδιά, για λόγους αντιζηλίας. Η γυναίκα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και να βγει από το διαμέρισμα ζητώντας τη βοήθεια ενοίκων άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό Παντοπωλείο: Ξεκίνησαν οι εγγραφές – Πως θα συμμετέχετε – Αίτηση ένταξης
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Αποτελέσματα αγώνων όλων των τμημάτων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.