Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ευχαριστεί τους Γιατρούς του Κόσμου

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

pageΤο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου 2014, ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου διοργάνωσε με επιτυχία δωρεάν εμβολιασμό και οδοντιατρικό έλεγχο σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά.

Η πρωτοβουλία φιλοξενήθηκε στο χώρο του ΠΠΙΕΔ, όπου συνολικά 44 παιδιά εμβολιάστηκαν και εξετάστηκαν από τους γιατρούς και τους οδοντίατρους των γιατρών του Κόσμου στα πλαίσια του προγράμματος ”Προστατεύουμε-‘Εμβολιάζουμε τα Παιδιά Μας”.
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ευχαριστεί τους Γιατρούς του Κόσμου που αποδέχτηκαν το αίτημα του Δήμου αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά στην πόλη μας την κοινωνική προσφορά της οργάνωσης.

*Δείτε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ-Ρεπορτάζ: Οι «Γιατροί του Κόσμου» στη Νέα Φιλαδέλφεια – Δωρεάν εξετάσεις & εμβολιασμός παιδιών!

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη: Για γήπεδο ΑΕΚ, Άλσος, Σχολεία & όχι μόνο – αποκλειστικά στο Fx η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής!
Επόμενο άρθροΤΕΛΟΣ τα τεκμήρια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.