Νέα Χαλκηδόνα: Το “Νεκρό” Αθλητικό κέντρο! (Φωτορεπορτάζ)

0

pageΤο 2003 στον Δήμο Νέας Χαλκηδόνας κατασκευάστηκε το “Αθλητικό κέντρο ‘Γιώργος Παυλάκης’” στην οδό Παπαφλέσσα, δίπλα στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το «Ολυμπιακό πρόγραμμα ανάπλασης» λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004).

Το συγκεκριμένο έργο έδωσε μεγάλη ώθηση στην αθλητική δραστηριότητα της πόλης, τόσο στο μαζικό αθλητισμό όσο και τον ερασιτεχνικό, μέσω αθλητικών σωματείων.

Τα τελευταία χρόνια όμως η κατάσταση του «κέντρου» είναι τραγική. Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ του Fx, θυμίζει «κρανίου τόπο»

Οι ευθύνες της προηγούμενης δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της θητείας της, και είχε να κάνει τόσο με την συντήρηση όσο και με την φύλαξη του «κέντρου».

ΟΙ ευθύνες της νέας δημοτικής αρχής υπόκεινται (προς το παρόν) στη καθαριότητα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Προηγούμενο άρθροΗπειρώτες Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Αποτελέσματα Εκλογών…
Επόμενο άρθρο“Κατάσταση συναγερμού ανάμεσα σε Ελλάδα & Τουρκία για τα πετρέλαια”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.