fx-fokon-dentro-nea-filadelfeia (2)Πριν λίγες μέρες είχαμε δημοσιεύσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Fx-news με τίτλο ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ, με αφορμή την θεομηνία της 24ης Οκτωβρίου. Στο ρεπορτάζ κάναμε αναφορά και για την πτώση δέντρων στην πόλη μας, μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια.

Κατά την διάρκεια του καθημερινού μας ρεπορτάζ στην πόλη και συγκεκριμένα στο οικόπεδο της ΑΕΚ είδαμε στο πεζοδρόμιο της πολυσύχναστης οδού Φωκών ένα τεράστιο δέντρο (φωτό) το οποίο στη βάση του έχει ανασηκώσει το πεζοδρόμιο. Χωρίς να είμαστε ειδικοί και να πούμε ότι το δέντρο θα πέσει σίγουρα πάνω στη Φωκών, καλό θα ήταν η υπηρεσία πρασίνου του δήμου να κάνει ένα έλεγχο για κάθε ενδεχόμενο.

Και να διευκρινίσουμε κάτι για να μην παρεξηγηθούμε. Τα ρεπορτάζ που κάναμε κάνουμε και θα κάνουμε στη πόλη, δεν έχουν σκοπό να “βλάψουν” την όποια διοίκηση του δήμου, αλλά να προστατέψουν τον πολίτη. Ταυτόχρονα νομίζουμε ότι βοηθάμε και το έργο της όποιας διοίκησης.

645564

 

Προηγούμενο άρθροΣτην Βουλή τα οικονομικά του Δήμου Μαραθώνα (Δήμαρχος Ψινάκης)
Επόμενο άρθροΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α (Φ.Χ): Συζήτηση στο Πνευματικό κέντρο Ν.Φιλαδέλφειας την…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.