Έγινε την Παρασκευή 29.11.2014 η ετήσια εκδήλωση της Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας, στον Τεχνοχώρο ” Κανάκης” Restaurart.

Αρκετός κόσμος, καλή μουσική και πολύ κουβέντα… με αρκετό «παραπολιτικό» ενδιαφέρον, ήταν τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης.

Από τη Νέα Δημοκρατία την εκδήλωση τίμησαν, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, οι Βουλευτές Γιάννης Μιχελάκης & Κωστής Χατζηδάκης και ο υπ. Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Από το δήμο μας, η π. Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη, ο επικεφαλής του “νέο” Γιώργος Αράπογλου & ο αντιπρόεδρος του δημ. συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx-news:

Προηγούμενο άρθρο“Ποιοι φοβούνται τη Στρούγκα;”
Επόμενο άρθρο“Γυναίκα με βίασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.