“Γυναίκα με βίασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου”

0

87879Ο ηθοποιός Shia Leboeuf, γνωστός από τον ρόλο του στο «Nymphomaniac» και όχι μόνο, συμπεριφέρεται αρκετά εκκεντρικά το τελευταίο διάστημα.

Εμφανίστηκε με χαρτοσακούλα στο κεφάλι στο κόκκινο χαλί της Μπερλινάλε, πήγε ολομέθυστος να παρακολουθήσει παράσταση στο Μπρόντγουεϊ από όπου τον «μάζεψαν» και του φόρεσαν χειροπέδες, έκανε ένα ιδιαίτερο street performance, κλεισμένος σ’ ένα δωμάτιο – καμπίνα και προσκαλώντας τους περαστικούς να μπουν μέσα για να συζητήσουν μαζί του, ακόμη και να τον βασανίσουν αν επιθυμούν.

Τώρα ο ηθοποιός δεν προβλημάτισε με κάτι που έκανε, αλλά με κάτι που είπε…

Σε συνέντευξή του στο Dazed Digital, ο πρωταγωνιστής του “Nymphomaniac” του Λαρς Φον Τρίερ shiaviasmosαποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού από γυναίκα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κι ενώ έδινε περφόρμανς σε γκαλερί του Λος Άντζελες, με μια σακούλα στο κεφάλι, στην οποία αναγραφόταν “Δεν είμαι πια διάσημος”.

«Μια γυναίκα, που ήρθε με το αγόρι της -το οποίο περίμενε έξω από τη πόρτα -, μου έσκισε τα ρούχα και με βίασε», εξομολογήθηκε ο 28χρονος ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από την κινηματογραφική σειρά «Transformers» και συνέχισε:

«Mε χτύπησε με μαστίγιο τα πόδια, κάθισε πάνω μου για περίπου δέκα λεπτά κι αφού με έγδυσε με βίασε».

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΗ εκδήλωση της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΟ Πάπας στην Αγία Σοφία – Θερμή υποδοχή από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.