Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας για προσφυγή στο συμβούλιο της Επικρατείας κατά του άρθρου 42 του ρυθμιστικού, όπως και είχαμε δημοσιεύσει. (δείτε ΕΔΩ)…

Συγκεκριμένα, μεμονωμένοι πολίτες (18-20) προσέφυγαν στο ΣτΕ με αίτηση ακύρωσης των ατομικών διοικητικών πράξεων που εμπεριέχει το 42 και την ακύρωση του.

Τα 5 σημεία τα οποία ζητούν να ακυρωθούν (σύμφωνα με πληροφορίες):

  1. Αποχαρακτηρισμός οικοπέδου
  2. Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου οδών Φωκών & Αττάλειας
  3. Χρησιμοποίηση δημοτικής περιουσίας χωρίς αποζημίωση στον δήμο
  4. Τροποποίηση των όρων δόμησης
  5. Αλλαγής χρήσης γης του οικοπέδου της ΑΕΚ, από χώρο στέγασης όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων σε χρήση μόνο για ποδοσφαιρικούς αγώνες ποδοσφαίρου και επαγγελματική αξιοποίηση του οικοπέδου.

Αυτά σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει η προσφυγή. Περισσότερες νομικές λεπτομέρειες θα έχουμε όταν δημοσιευθεί το επίσημο έγγραφο που κατατέθηκε στο ΣτΕ.

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια-Βίντεο: Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί!
Επόμενο άρθρο“Κατεδάφιση της Στρούγκας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.