Οι «Γιατροί του Κόσμου» στα πλαίσια του προγράμματος τους «Υγεία για Όλους», βρίσκονται το Σαββατοκύριακο 1-2 Νοέμβρη (10 με 14.00) στο Π.Π.Ι.Ε.Δ (Δεκελείας 152 και Ατταλείας) για ιατρικό έλεγχο και εμβολιασμό παιδιών, ανέργων-ανασφάλιστων οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ιατρικές ανάγκες τους.

www.mdmgreece.gr

Στο βίντεο-ρεπορτάζ του Fx, η Πρόεδρος των «Γιατρών του Κόσμου» κυρία Μαΐλλη Λιάνα και ο υπεύθυνος δομών και Φιλαδελφειώτης, κύριος Σκολαρίκος Χρήστος, μιλούν αναλυτικά για το πρόγραμμα.

“Δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε, την ΜΗ ενημέρωση από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας (ούτε ένα δελτίο τύπου…) για την επίσκεψη των γιατρών στη πόλη μας. Πως θα μάθουν οι άνεργοι, οι ανασφάλιστοι… ότι οι «γιατροί» βρίσκονται στην πόλη μας για να εμβολιάσουν και να ελέγξουν την υγεία των παιδιών τους;;; Για κοινωνική πολιτική μιλάμε συνέχεια αλλά…”

(από Αριστερά) κ. Σκολαρίκος, κα Μαΐλλη και η γλυκιά εθελόντρια
(Από δεξιά): κ. Σκολαρίκος, κα Μαΐλλη και η γλυκιά εθελόντρια
Προηγούμενο άρθροΟι εκδηλώσεις Νοεμβρίου της “ΟΑΣΗΣ”
Επόμενο άρθροΣτο Θρόνο του ο Γαβριήλ, ο νέος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας-Ιωνίας! (φωτος)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.