Πριν ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ του αγώνα θα σταθούμε στην φωτογραφία που έχουμε ως κεντρική στο άρθρο μας. Τα κορίτσια και των δύο ομάδων κρατούν ένα πανό που αναγράφει “Free Ghoncheh Ghavami”ghoncheh-ghavami -“Ελευθερώστε την Τζονχέχ Τζαβάμι”! Πρόκειται για την 25άχρονη Ιρανοβρετανή η οποία κρατείται από τις 20 Ιουνίου σε φυλακή της Τεχεράνης πληρώνοντας την συμμετοχή της σε μια διαδήλωση όπου μαζί με άλλες Ιρανές ζητούσαν να τους επιτραπεί το δικαίωμα να παρακολουθήσουν αγώνες του World League Βόλεϊ!!!.

Ρεπορτάζ:

Νικηφόρα μπήκε στην Ευρώπη και στο Women Challenge Cup η γυναικεία ομάδα  της ΑΕΚ.

Κέρδισε με καθαρό σκορ 3-0 (25-11, 25-23, 25-21) την Bilten ŽOK BIMAL από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και έκανε εύκολη της ρεβάνς και την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο αγώνας -παρά τα προβλήματα που προέκυψαν και ο Δ.Φ.Χ. έδωσε την λύση- έγινε στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ: Κουνάδη, Γιακουμή, Νικούλη, Ιβάνοβα, Αργυροπούλου, Λαγουδάκη, Κατσαντώνη, Κακουράτου, Πατέλη, Ρίζου, Φάκη, Τοντάι

ŽOK BIMAL: PARADJIK, MITROVIC, VASIC, CIRCOVIC, HUSIC, OKUKA, DRAGUTINOVIC, BOJIC, CORALIC, SINANOVIC, VIDOVIC, NIKI, SIMIC, BANJANIN, KOSTIC

Το Fx-news.gr βρέθηκε στο γήπεδο το οποίο ήταν κατάμεστο από φίλους της Ένωσης.

Δείτε το βίντεο-Ρεπορτάζ του FX ⇒ΕΔΩ

Δείτε το πλούσιο & πανέμορφο Φωτορεπορτάζ (ΚΛΙΚ στις φωτό για μεγέθυνση)

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ-Bilten ŽOK BIMAL 3-0: Βίντεο από τον Ευρωπαϊκό αγώνα των κοριτσιών της Ένωσης
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.