Έκλεισε η Δεκελείας για μια ώρα από έναν(1) “φίλαθλο” της ΑΕΚ!

0
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Απίστευτες καταστάσεις την Δευτέρα το απόγευμα (γύρω στις 7.10μμ) στη Λεωφόρο Δεκελείας έξω από το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας

Άτομο σε κατάσταση μέθης(;), με διακριτικά της ΑΕΚ, έκλεισε την Δεκελείας και άρχισε να φωνάζει για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και να “στολίζει” τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο με “Γαλλικά”!!!

Ο Δήμαρχος βρισκόταν στο γραφείο του σε σύσκεψη για τον θέμα του Προϋπολογισμού 2015 με τους συνεργάτες του. Μάλιστα βγήκε στο μπαλκόνι του Δημαρχείου και τα “άκουσε”… από το “εκτός ελέγχου” άτομο…

Οι αστυνομικοί που ήρθαν προσπάθησαν με κόσμιο τρόπο και χωρίς ακρότητες να ηρεμήσουν τον “φίλαθλο“, κάτι που κατάφεραν μετά από αρκετή ώρα διαπραγμάτευσης μαζί του. Έτσι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και ο «φίλαθλος» οδηγήθηκε με ηρεμία στο αστυνομικό τμήμα.

 

 

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη 3.372 νέων θέσεων στις δομές Υγείας
Επόμενο άρθρο«Λαμπάδες στην Αγιά Σοφιά»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.