ΠΠΙΕΔ: Ήρθε σε σώμα το Δ.Σ. με 9 μόνο μέλη…

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου του Π.Π.Ι.Ε.Δ.:

unnamedΤην Πέμπτη 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου ΔΣ του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς.

Το σώμα συγκροτήθηκε αποτελούμενο από τα εξής μέλη: Πρόεδρος του Ιδρύματος ο Δήμαρχος Αριστείδης Βασιλόπουλος, αντιπρόεδρος η δημοτική σύμβουλος Ευτυχία Παπαλουκά, τακτικά μέλη του ΔΣ οι:  Αντωναρόπουλος Χρήστος δημοτικός σύμβουλος, Μοδέ Αναστασία δημότης-κάτοικος, Κουνάδης Παναγιώτης δημότης-κάτοικος, Τσιλίκουνα Ευαγγελία δημότης-κάτοικος, Παπαδοπούλου Ελπίδα εκπρόσωπος του συλλόγου Ποντίων, Αντωνόπουλος Ιωάννης εκπρόσωπος του συλλόγου ΟΑΣΗ και Σεφεριάδου Δήμητρα εκπρόσωπος των εργαζομένων του Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Στις συνεδριάσεις του ΔΣ θα καλούνται πάντα και θα συμμετέχουν με δικαίωμα λόγου και άποψης, όπως αποφασίστηκε από το σώμα, και όλα τα αναπληρωματικά μέλη. Επιθυμία μας είναι η σταδιακή εμπλοκή και ενεργοποίηση όλων όσων επιθυμούν να προσφέρουν στο Ίδρυμα και στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού, αφιερώνοντας χρόνο και δυνάμεις για την ανάδειξή του. Οι δημότες θα ενημερώνονται συστηματικά για τις αποφάσεις του ΔΣ και για την υλοποίησή τους μέσω δράσεων και πρωτοβουλιών και θα καλούνται να τις πλαισιώνουν, καθώς η εξωστρέφεια είναι θεμελιώδες στοιχείο για τη λειτουργία του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος και την αξιοποίηση του Μουσείου Μικρασιατικού Ελληνισμού – ενός από τα πιο σπουδαία λαογραφικά μουσεία της χώρας μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Π.Ι.Ε.Δ.
«ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

———————————————–

Να διευκρινίσουμε ότι το Δ.Σ. του ΠΠΙΕΔ είναι 11μελή. Λείπουν τα 2 μέλη της αντιπολίτευσης λόγω ασυμφωνίας της με την διοίκηση του δήμου.

Δείτε περισσότερα για το θέμα:

Δείτε σε μαγνητοσκόπηση την «Μαραθώνια» συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου! (Fx-Web Tv|Live)

Δελτίο τύπου της παράταξης «νέο» για τα νομικά πρόσωπα του Δήμου

Δελτίο τύπου της παράταξης «Ένωση Δημοτών» για τα νομικά πρόσωπα του Δήμου

 

Προηγούμενο άρθροΑΜΦΙΠΟΛΗ: Οι ζωγραφιές λύνουν τo μυστήριo…
Επόμενο άρθροΕΠΕΙΓΟΝ: Έτσι πλέον θα ορίζονται τα νέα Δ.Σ. των νομικών προσώπων στους δήμους! (ΠΠΙΕΔ, Κοινωφελή κλπ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.