“Η υπόθεση της ΑΕΚ προχωρά κανονικά”

0

5495486Είναι γνωστό πως στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πολύ για να δημιουργηθεί ατέλειωτη σπέκουλα γύρω από ένα θέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και η απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Του τελευταίου και ιδιαίτερα σημαντικού εγγράφου για να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής. Η παραφιλολογία εντείνεται, αλλά στην Ενωση προχωρούν ακάθεκτοι. Και μάλιστα, έχοντας νέα υπουργική διαβεβαίωση για τις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», σε νέα επαφή που υπήρξε χθες μεταξύ παραγόντων της ΑΕΚ και του υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, υπήρξε ακόμα μια πιστοποίηση πως τα πράγματα βρίσκονται σε τελικό στάδιο. «Η υπόθεση της ΑΕΚ προχωρά κανονικά. Οπως ενημερώνομαι από την αρμόδια υπηρεσία, πιστεύω πως αρχές Νοεμβρίου θα μπορείτε να έχετε την άδεια και να ξεκινήσετε έργα», ήταν η διαβεβαίωση του καθ’ ύλην αρμόδιου υπουργού προς τους «κιτρινόμαυρους» αξιωματούχους.

Εκτός βέβαια εάν υπάρξει πολιτική ανωμαλία στη χώρα και οδηγηθεί σε εκλογές. Τότε γίνεται σαφές πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να κινηθούν οι διαδικασίες σύμφωνα με το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα θα τεθεί εκτός και πάλι. Ωστόσο, υπό κανονικές συνθήκες όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο και πολύ σύντομα θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει το ταξίδι προς το «όνειρο».

Στην ΑΕΚ εμφανίζονται έτοιμοι από κάθε πλευρά για την έναρξη των εργασιών. Υπάρχουν τα χρήματα, έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και θα μπουν οι μπουλντόζες για να κάνουν κάποιες χωματουργικές εργασίες. Και υπάρχει πεποίθηση πως, από τη στιγμή που κινούνται απόλυτα νόμιμα, δεν θα υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα με πιθανές αντιδράσεις που ενδεχομένως προκύψουν.

ΠΗΓΗonsports.gr
Προηγούμενο άρθρο«Εντελώς εκτός ελέγχου ο Εμπολα»
Επόμενο άρθρο«Η Ακαδημία Bungee jumping της Φιλαδέλφειας…»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.