Δελτίο τύπου της παράταξης «Ένωση Δημοτών» για τα νομικά πρόσωπα του Δήμου

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου από την δημοτική παράταξη «Ένωση Δημοτών»:

georgamlisΤα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Σεπτεμβρίου, δυναμίτισαν το κλίμα συναίνεσης που όλες οι πλευρές της αντιπολίτευσης επιθυμούσαν να υπάρχει.

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και οι συνεργάτες του, επιδεικνύοντας μία πρωτοφανή αλαζονεία, όχι μόνο απέρριψαν την κοινή συναινετική πρόταση της αντιπολίτευσης (αφήνοντάς την ουσιαστικά έξω από τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου) αλλά επιχείρησαν να επιλέξουν εκείνοι, ακόμα και τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, που υποχρεωτικά ορίζονται από τον Κώδικα!!!

Ως ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ καταγγέλλουμε την πολιτική της Διοίκησης, που έδειξε από το ξεκίνημα ότι σκοπεύει να διοικήσει αυταρχικά και μονοπαραταξιακά, αγνοώντας πλήρως την αντιπολίτευση, που στις δημοτικές εκλογές πήρε πάνω από 81% των ψήφων των δημοτών.

Τέτοιες πολιτικές δεν οδηγούν πουθενά και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δημιουργούν ψυχροπολεμικό κλίμα.

Η στάση της Διοίκησης ας κριθεί από τους δημότες.

Εμείς, ως παράταξη, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό του Δήμου μας, από τη θέση που μας έταξε η ψήφος του λαού.

Προηγούμενο άρθροΑ.Ο. Χαλκηδονικός: Πρεμιέρα την Κυριακή…
Επόμενο άρθροΠανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη στους Δήμους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.