Ανακοίνωση Δήμου Φ.Χ. για τους πληγέντες κατοίκους (καταιγίδας) της οδού Σκρα και της ευρύτερης περιοχής”

0

nea-filadelfeia-kataigidaΟ Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και οι Τεχνικές υπηρεσίες ενημερώνουν τους κατοίκους της οδού Σκρα και της ευρύτερης περιοχής τα ακόλουθα:

Α. Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών και των ΙΧ αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές από την έντονη βροχόπτωση στις 24/10/14 μπορούν να υποβάλουν αίτηση αποζημίωσης στο πρωτόκολλο του Δήμου (Δεκελείας 97, ισόγειο) από τη Δευτέρα 27/10/14, περιγράφοντας τις ζημιές που υπέστησαν.
Β. Οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων της πιο πάνω περιοχής μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην Διεύθυνση πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας (Λ. Συγγρού 15-17) περιγράφοντας τις ζημιές που υπέστη ο επαγγελματικός τους χώρος.
Στη συνέχεια, τεχνικά κλιμάκια της περιφέρειας θα πραγματοποιήσουν αυτοψία στους χώρους των αιτήσεων προκειμένου να προωθηθεί το συντομότερο δυνατόν η αποζημίωση των πληγέντων

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΚΡΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση “Λαικής Συσπείρωσης Φ.Χ” για τη “Συνεδρίαση διά περιφοράς”
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τις πλημμύρες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.