Ίδρυση νέου τμήματος Υφαντουργίας-Ταπητουργίας στο ΠΠΙΕΔ

0

Λάβαμε από το ΠΠΙΕΔ και δημοσιεύουμε:

Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 η κα Ευτυχία Παπαλουκά, Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ, ο κ. Νικόλαος Σπανάκης, υπάλληλος της Δ/νσης Νεότερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και η κα Δήμητρα Σεφεριάδου, υπάλληλος του ΠΠΙΕΔ παρέλαβαν από την κα Άννα Βεκίλογλου έναν ανεκτίμητης ιστορικής αξίας, εν λειτουργία επιτοίχιο αργαλειό χειροποίητων χαλιών, περίπου 100 ετών, ο οποίος στο εξής θα εκτίθεται σε νέο, υπό διαμόρφωση, ειδικό χώρο του Μουσείου Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου».

Καλούμε όσους πολίτες έχουν στην κατοχή τους είδη υφαντουργίας και ταπητουργίας, τα οποία επιθυμούν να δωρίσουν στο Μουσείο, να τα προσκομίσουν στην αρμόδια υπηρεσία του ΠΠΙΕΔ, προκειμένου να εκτεθούν στον ανωτέρω νέο χώρο.

Προηγούμενο άρθροΡ.Δούρου: Επανέλεγχος νομιμότητας πτυχίων – Συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ
Επόμενο άρθροΑμφίπολη: Αποκάλυψη της Περσεφόνης!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.