Έγινε το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φιλαδέλφειας Χαληδόνας την Πέμπτη 23/10, με «μοναδικά» θέματα:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία τους.
2. Έγκριση 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και 1ου ΑΠΕ του έργου με Κωδ. ΟΠΣ:390502 και τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ».

Και βάζουμε εισαγωγικά στο «μοναδικά»… γιατί όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο… υπήρξαν πολλά «μοναδικά»!!!

⇒Δείτε επίσης: Έκτακτο Δημ. Συμβούλιο: Βίντεο με την «Μεγάλη ένταση»… & την προσωρινή διακοπή!⇐

Καταρχήν επιβεβαιώθηκε το άρθρο της στήλη μας «μικρόΔΗΜΟΤΙΚΑ», με τίτλο: «Το έκτακτο muppets show…»!

Το 1ο θέμα με τους παιδικούς σταθμούς μονοπώλησε την κουβέντα και το ενδιαφέρον. Το 2ο θέμα πέρασε ομόφωνα σχεδόν σε 1 λεπτό.
Η συνεδρίαση άρχισε στις 7.15μμ περίπου και τελείωσε μετά από 4 ώρες…
Και το οξύμωρο είναι ότι μετά την άρνηση του σωματείου των εργαζομένων να μην αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης για εθελοντές στους παιδικούς σταθμούς, το έκτακτο θέμα ημερησίας διάταξης απεσύρθη στην ουσία από την διοίκηση…
Λίγο πριν της 11.00 η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ», έριξε στο «τραπέζι» πρόταση για το πρόβλημα με τους παιδικούς, η οποία θα εξετασθεί άμεσα από την διοίκηση…
Και όμως για τέσσερις ώρες υπήρξε συζήτηση για το θέμα που αποσύρθηκε… με έντονους διαξιφισμούς μεταξύ διοίκησης και μελών της αντιπολίτευσης… οι οποίοι μας θύμισαν έντονα τις σκηνές «απείρου κάλλους» των δημοτικών συμβουλίων της διοίκησης Γαϊτανά!

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη* την συνεδρίαση:

*Σε κάποια σημεία της μαγνητοσκόπησης υπάρχουν πολύ μικρά αποσπάσματα που λείπουν, λόγω αλλαγής μπαταριών & μνήμης της κάμερας. (Διάρκεια συνεδρίασης 4 ώρες περίπου!)

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν ο Πολιτικός Γάμος στην Νέα Φιλαδέλφεια! – Δείτε τι χρεώνουν άλλοι δήμοι…
Επόμενο άρθροΒίντεο: “Βούλιαξε” η Νέα Φιλαδέλφεια από την μεγάλη καταιγίδα! (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.