“Τα είπανε” στον Δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο…

0

Λάβαμε από το γραφείο τύπου του Δήμου Φ.Χ.:

wpid-vasilopoylos-1h-mera-dhmarxeio-690x394.jpgΔύο εβδομάδες μετά την καθιέρωση του νέου θεσμού «Πες τα στον Δήμαρχο» με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων της πόλης και την προσωπική επαφή του Δημάρχου με τους κατοίκους (κάθε Παρασκευή πρωί), ο Άρης Βασιλόπουλος δέχτηκε στο Γραφείο του παραπάνω από 30 πολίτες, Σωματεία και Συλλόγους.

Η έλλειψη καθαριότητας, ο μη επαρκής φωτισμός που δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας, η ηχορρύπανση κυρίως σε περιοχές του κέντρου, πολεοδομικά θέματα, η παρεμπόδιση πρόσβασης και χρήσης των πεζοδρομίων από τους πεζούς και θέματα πρασίνου καταγράφονται μέχρι στιγμής ως τα σημαντικότερα ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας.

Η ανεργία όπως ήταν αναμενόμενο, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας, ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.

«Η συνάντηση με τους κατοίκους της πόλης αποτελεί σημαντικότατη πηγή πληροφόρησης για τη Διοίκηση του Δήμου. Ακούμε, συζητάμε και καταγράφουμε τα πραγματικά προβλήματα. Σημαντικά βήματα για την χάραξη μια στρατηγικής με σαφή προσανατολισμό με μέτρα και δράσεις για την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Το ζητούμενο της ανεργίας αποτελεί εκρηκτικό κοινωνικό πρόβλημα και είναι σαφές ότι δεν μπορεί να λυθεί από έναν Δήμο. Δημιουργούμε νέες κοινωνικές δομές, διαχειριζόμαστε και ενισχύουμε τις κοινωνικές μας υπηρεσίες δίνουμε ουσία στον κοινωνικό ρόλο του Δήμου με στόχο την στήριξη συνανθρώπων μας που μαστίζονται από την ανεργία» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι για ραντεβού με τον Δήμαρχο μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 2132049003 &04.

Προηγούμενο άρθροKαταλήψεις δημαρχείων την Τρίτη
Επόμενο άρθροΈνσταση – Αντένσταση και… επανάληψη εκλογών;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.