«Σε κλίμα συνεργασίας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας»

0

Λάβαμε από τον δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας δελτίο τύπου για τις “Δημαιρεσίες”:

ds-dhmairesies-fxnews- (22)Σε κλίμα συναίνεσης και πολιτισμού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, χθες το μεσημέρι.

Η Συνεδρίαση του Σώματος ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κου Άρη Βασιλόπουλου όπου μεταξύ άλλων συνεχάρη τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους και ευχήθηκε «καλό κουράγιο σε όλους, με στόχο την ανόρθωση της πόλης και την ουσιαστική στήριξη και βοήθεια των συμπολιτών μας σε αυτή την δύσκολή περίοδο που διανύουμε».

Τα αποτελέσματα των «Δημαιρεσιών» είναι τα εξής:

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Πάνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρήστος Κοπελούσος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λευτέρης Πλάτανος
Στη ειδική συνεδρίαση, το Σώμα εξέλεξε επίσης τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής, καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Αττικής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΑΚΤΙΚΟΙ: Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πρελορέντζος Αρσένης, Γαβριηλίδης Λάκης, Παπαλουκά Ευτυχία, Λάλος – Αναγνώστου Μιχάλης, Γεωργαμλής Λύσανδρος, Κόντος Απόστολος, Αράπογλου Γιώργος .
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Παπακώστας Γιώργος, Καλύβης Γιώργος, Κουμαριανός Βαγγέλης, Ντάτσης Κώστας, Σιώρης Νίκος.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ:
ΤΑΚΤΙΚΟΙ: Γαλαζούλα Αλίκη, Ανδρέου Χριστίνα, Μανωλεδάκης Θοδωρής, Ρόκου Χαρά, Δούλος Ορέστης, Γεωργαμλής Λύσανδρος, Κανταρέλης Δημήτρης, Παπανικολάου Νίκος.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Χαραμαρά Γεωργία, Αντωναρόπουλος Χρήστος, Αναγνώστου – Καρκάνη Αντωνία, Γκούμα Δανάη, Αγαγιώτου Βάσω.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ε.Δ.Α. :
ΤΑΚΤΙΚΟΙ: Παπακώστας Γιώργος, Γεωργαμλής Λύσανδρος.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ανανιάδης Νίκος, Τομπούλογλου Γιάννης.
«Επιδίωξη της Νέας Δημοτικής Αρχής θα είναι η συναίνεση και η συνεργασία αλλά δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε ανατροπές και συγκρούσεις, όπου αυτό θα είναι για το συμφέρον της πόλης μας και για το καλό των κατοίκων της» τόνισε ο Δήμαρχος στο τέλος των εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προηγούμενο άρθρο“Ο ΕΝΦΙΑ βασικό έσοδο των Δήμων στο… μέλλον”
Επόμενο άρθροΔήλωση Λύσανδρου Γεωργαμλή (Ενωση Δημοτών) για την ένσταση Γ.Αράπογλου (νέο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.