“Ο Γιώργος Αράπογλου και το «νέο» στον Αγιασμό στα σχολεία της πόλης μας” (photos)

0

Λάβαμε από την δημοτική παράταξη “νεο – Ανεξάρτητη πρωτοβουλία” την παρακάτω ενημέρωση:


Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους και τον Αγιασμό στα σχολεία της πόλης μας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «νέο» (Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος) Γιώργος Αράπογλου, συνοδευόμενος από συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού μας, επισκέφτηκε και παραβρέθηκε στον Αγιασμό του 2ου Δημοτικού, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς και γονείς.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, στο σχολείο και στους χώρους όπου και ο ίδιος ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την μαθητική του ζωή, ο Γιώργος Αράπογλου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και κουράγιο, σε μαθητές – δασκάλους – καθηγητές – γονείς και έκλεισε λέγοντας: «Στη δύσκολη περίοδο που βρίσκεται η χώρα μας – αλλά και ο καθένας από εμάς – ο ρόλος των εκπαιδευτικών και της παιδείας γενικότερα, είναι καθοριστικός. Ο δήμος και η διοίκησή του πρέπει να είναι συμπαραστάτες και να “συνεισφέρουν” με έργα και όχι μόνο με λόγια, με πράξεις και όχι μόνο με δικαιολογίες! Η παράταξή μας θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και είμαστε στη διάθεση κάθε εκπαιδευτικού, μαθητή ή γονέα, ο οποίος έχει προτάσεις ή αιτήματα προς την κατεύθυνση της επίλυσης των πολλών προβλημάτων».

Προηγούμενο άρθροΣπουδές στο εξωτερικό – οι 15 πιο ακριβές χώρες
Επόμενο άρθρο3ο Γυμνάσιο Ν.Φ.: Βίντεο με την ομιλία & τις εξαγγελίες του δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου στον Αγιασμό του σχολείου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.