“Και Τώρα Πράξεις”!

0

kzΟι εκλογές τελείωσαν, η νέα εκλεγμένη από τους δημότες Δημοτική Αρχή ορκίστηκε και έτσι ξεκίνησε η θητεία του νέου Δημάρχου της πόλης μας αλλά και του επιτελείου του.

Για πρώτη φορά η θητεία του νέου Δημάρχου θα είναι πενταετής δίνοντας του έναν χρόνο επιπλέον για έργα και πράξεις.

Εμείς ως δημότες δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από την δημιουργία μιας νέας εικόνας της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καθώς έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τα προηγούμενα χρόνια.

Ακούσαμε και διαβάσαμε προσεκτικά το προηγούμενο διάστημα, προεκλογικά αλλά και μετά τις εκλογές,

Ρεπορτάζ εφημερίδας Fx-news
Ρεπορτάζ εφημερίδας Fx-news

όλα όσα επιθυμεί να πραγματοποιήσει η νέα Δημοτική Αρχή. Επί παραδείγματι τις δηλώσεις είτε για το πολυπόθητο γήπεδο της ΑΕΚ, είτε για τα σχολεία, για τα θέματα υγείας, για τη καθαριότητα της πόλης κτλ. Το βασικό είναι να μη μείνουν λόγια αλλά να γίνουν άμεσα πράξεις!

Το σύνθημα άλλωστε της Δύναμης Πολιτών είναι «Ελπίδα Αλλαγής, Δύναμη Ανατροπής στη πόλη». Σε

Ρεπορτάζ εφημερίδας Fx-news
Ρεπορτάζ εφημερίδας Fx-news

αυτό ελπίζουμε και εμείς ως δημότες, σε μια αλλαγή. Και η πόλη μας τη χρειάζεται άμεσα σε πολλούς τομείς.

Ελπίζουμε λοιπόν και εμείς με τη σειρά μας να μην ξαναδούμε τη πόλη μας βρώμικη και απεριποίητη, σχολεία – παιδικές χαρές και πάρκα παρατημένα ή και σφραγισμένα, ανασφάλιστους συνδημότες μας χωρίς καμία στήριξη από τον ίδιο τον Δήμο, τη ΜΑΒΑ (παλιά Renault) να παραμένει ίσως το πιο επικίνδυνο μέρος μέσα στην πόλη, ΚΑΠΗ χωρίς θέρμανση, δημοτική συγκοινωνία «παρκαρισμένη» επ’ αόριστον, η εικόνα του Άλσους να είναι ανοιχτή πληγή για όλους τους κατοίκους, άστεγοι στα παγκάκια της πλατείας, τη γειτονιά της νησίδας εκτεθειμένη στην ακτινοβολία και κανείς

Ρεπορτάζ εφημερίδας Fx-news
Ρεπορτάζ εφημερίδας Fx-news

να μη δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον, γειτονιές δίπλα στην Εθνική Οδό χωρίς ηχοπετάσματα και άλλοι τόσοι δρόμοι χωρίς φωτισμό, σπίτια «φαντάσματα» – εγκαταλελειμμένα μέσα στις γειτονιές να είναι καταφύγια ναρκομανών και άλλων επιτήδειων, ένα οικόπεδο να περιμένει τόσα χρόνια το γήπεδο και τόσα άλλα που καλείται ο νέος Δήμαρχος στα επόμενα πέντε χρόνια να ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους.

Η επιείκεια από τους περισσότερους, για το πρώτο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να είναι σύμμαχος. Αλλά δε παίρνει άλλες αναβολές. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να μιλήσουν μόνο οι πράξεις…

Αναμονή λοιπόν…

*H φωτογραφία του εξώφυλλου της εφημερίδας είναι της φωτορεπόρτερ Βάσως Τουμπάνου.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014)

fx-efhmerida-teyxos-septembrios-2014

Προηγούμενο άρθροΞεκινάνε οι Ναυτοπρόσκοποι Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΥπό Κατάληψη το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.