Με τεράστια επιτυχία ο σύλλογος Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας «ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ» πραγματοποίησε για ακόμα μία χρονιά την πολιτιστική εκδήλωση «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2014», την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο θέατρο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ «ΠΠΙΕΔ».

Οι Μπάμπης Λούκας Χαλκιάς, Σταύρος Καψάλης και Βασίλης Μαρκόπουλος στο κλαρίνο, πλαισιωμένοι από τους Κώστα Τζίμα, Παγώνα Αθανασίου, Αντώνη Κυρίτση, Γιάννη Καψάλη και Θωμά Κυρίτση στο τραγούδι, το πολυφωνικό & το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Ηπειρωτών Ιλίου, πρόσφεραν στους θεατές του κατάμεστου θεάτρου, μια γνήσια Ηπειρώτικη πολιτιστική βραδιά.

Ο σύλλογος Ηπειρωτών Φ.Χ. βράβευσε για την προσφορά τους στο δημοτικό τραγούδι και στον πολιτισμό, τους τραγουδιστές  Κώστα Τζίμα, Παγώνα Αθανασίου και τον Μουσικολαογράφο δημοτικού τραγουδιού, ερευνητή και μουσικό Παντελή Καβακόπουλο (πατέρα του Σπύρου π. αντιπρόεδρου ΠΠΙΕΔ).

Δείτε το Βίντεο – Ρεπορτάζ του Fx-news.gr: 

Προηγούμενο άρθροΔείτε σε μαγνητοσκόπηση την “Μαραθώνια” συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου! (Fx-Web Tv|Live)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2014» της Νέας Φιλαδέλφειας! (+video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.