Ανοίγουν 1.130 θέσεις στους Δήμους…

0

εκ-περιτροπής-εργασία-μερική-απασχόληση-προσλήψεις-socialpolicy.gr-επίκαιρα-640x427Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνουν 1.130 προσλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πιο αναλυτικά, από αυτές οι 450 αφορούν σε μόνιμο προσωπικό, ενώ οι υπόλοιπες 680 αφορούν σε συμβασιούχους, εκ των οποίων οι 500 θα προσληφθούν μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και οι 180 με χρήματα του κράτους.

Σε ό,τι αφορά στους μόνιμους πρόκειται για επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008 και θα επιλεγούν οικονομολόγοι, προσωπικό παιδικών σταθμών, αρχιτέκτονες,προσωπικό πληροφορικής, λογιστές, γιατροί, κτηνίατροι, κοινωνιολόγοι, ηλεκτρολόγοι, γεωπόνοι κλπ.

Τέλος, σε ότι αφορά στο προσωπικό που θα προσληφθεί με χρήματα μέσω ΕΣΠΑ στην πλειοψηφία του θα είναι προσωπικό για τους παιδικούς σταθμούς.

 

ΠΗΓΗneolaia.gr
Προηγούμενο άρθροΤα 5 πιο χαζά ψέμματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες…
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Η Δομή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψης ξεκινά το έργο της”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.