Λάβαμε από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:
Ο Δήμαρχος, έχοντας αναδείξει την παιδεία ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής της νέας Δημοτικής Αρχής, προχώρησε στην έκδοση της υπ’ αριθ. 336/15800/15-9-2014 απόφασής του με την οποία έδωσε την εντολή στους νομικούς συμβούλους του Δήμου να συνομολογήσουν την ανωτέρω Αίτηση των Σχολικών Φυλάκων, ώστε να καταστεί δυνατή η δικαστική δικαίωσή τους.
Ο αγώνας των σχολικών φυλάκων ευοδώθηκε σήμερα για πρώτη φορά, καθώς το Πρωτοδικείο έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και ο Δήμος υποχρεώνεται, προσωρινά τουλάχιστον, να επανατοποθετήσει τους σχολικούς φύλακες στο Δήμο μας.
Η Δημοτική αρχή θα σταθεί στο πλευρό των απολυμένων σχολικών φυλάκων μέχρι την οριστική δικαίωσή τους, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών φύλαξης των σχολείων της πόλης μας.
“