Πάρνηθα: Αντί για αναδάσωση… φύτευαν “φούντες”!!! (video)

0

kanavi-3Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν έφτασαν σε δασική περιοχή της Πάρνηθας και εντόπισαν φυτεία οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Συγκεκριμένα άγνωστοι είχαν φυτέψει δίπλα στα καμμένα 460 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία έφταναν σε ύψος ακόμα και τα 2,50 μέτρα.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε πρόσφατα, σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή της Πάρνηθας (Θέση Μαυρόραμα Αγίας Παρασκευής), χώρος οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (φυτεία).

Η φυτεία βρισκόταν δίπλα σε καμένη έκταση, από τις πυρκαγιές του έτους 2008, ανάμεσα σε πεύκα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει τα βάτα και είχαν φυτέψει προς καλλιέργεια 460 διάσπαρτα δενδρύλλια κάνναβης.

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε υποδομή οργανωμένης καλλιέργειας, αποτελούμενη από κουλούρες ελαστικού υδροσωλήνα, σκαπτικά εργαλεία, πλαστικές γλάστρες, ψεκαστήρες, διακόπτες-διακλαδωτές ύδρευσης και άλλα αντικείμενα απαραίτητα για την καλλιέργεια.

Βρέθηκαν ακόμα δυο σκηνές, τις οποίες οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρους διαμονής και επιτήρησης – κατόπτευσης της ευρύτερης περιοχής.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνδικαλ-η-στές στα ΕΛΤΑ..
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.