«LUD PROJECT»: Με επιτυχία η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» στο ΠΠΙΕΔ (Φωτορεπορτάζ)

0

pageΜε μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε από τη Νεανική Θεατρική Ομάδα «Lud Project» η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» του Ευγένιου Ιονέσκο, την Τετάρτη 9 Ιουλίου στο υπαίθριο θεατράκι του ΠΠΙΕΔ.

Η ομάδα των νέων ανθρώπων, που δημιουργήθηκε από τις «Κατηχητικές Συντροφιές του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου», απέδωσε με πολύ μεράκι ένα απαιτητικότατο κλασσικό έργο, που καυτηριάζει την έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας και ανθρώπινης επαφής στη σύγχρονη αστική κοινωνία της αλλοτρίωσης.

«Σε μία παράσταση νέων από τις Κατηχητικές Συντροφιές δεν ακούστηκε ούτε μία λέξη για το Θεό. Γιατί ο Θεός είναι παντού, όπου γίνονται όμορφα πράγματα»,παρατήρησε ο προϊστάμενος του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσας), κ. Παντελεήμων.

Μαζί με το πολυάριθμο κοινό, που καταχειροκρότησε την προσπάθεια των παιδιών, παρακολούθησε την παράσταση και συνεχάρη τους συντελεστές της ο εκλεγείς Δήμαρχος της πόλης, κ. Άρης Βασιλόπουλος.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Δήμητρα Νικολοπούλου


 

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινούν οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ – Ποιοι δικαιούνται το πρόγραμμα
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συνέλευση: Ημερίδα για “Χρήση Γης” & “Ρυθμιστικό”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.